Χίλαρι Κλίντον: Μετά την εκλογή Τραμπ ήθελα να μη φύγω από το σπίτι ποτέ ξανά

«Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στις οποίες, το μόνο που ήθελα ήταν να διαβάσω ένα καλό βιβλίο ή να παίξω με τους σκύλους μας και να μη φύγω από το σπίτι ποτέ ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά η  Χίλαρι Κλίντον στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Η κυρία  Κλίντον, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 8η Νοεμβρίου, υπογράμμισε την ανάγκη για την επικράτηση κλίματος ενότητας στις ΗΠΑ, παρά την απογοήτευσή της, για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.

Η κυρία Κλίντον υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί διερωτώνται για το αν η νίκη του Τραμπ θέτει σε αμφισβήτηση την εικόνα που είχαν πριν από τις εκλογές για τη χώρα.

«Η εκλογή αυτή προκάλεσε βαθιές διαιρέσεις, αλλά σας παρακαλώ ακούστε με, όταν το λέω αυτό. Κάντε το γιατί το αξίζει η Αμερική, γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας», δήλωσε σε εκδήλωση του ιδρύματος (Children Defense Fund) προς τιμή των παιδιών που έχουν λάβει υποτροφίες.

«Να πιστεύετε στη χώρα μας, να μάχεστε για τις αξίες μας και να μην εγκαταλείπετε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον. Η ιδρυτής του ιδρύματος Μάριαν Ράιτ Έντελμαν χαρακτήρισε την εκδήλωση αυτή «εκδήλωση αγάπης για τη Χίλαρι Κλίντον», με την ίδια να δηλώνει ότι δεν ήταν εύκολο να παραβρεθεί.